Uitvaartverzorger Breda

Uitvaartverzorger Breda

Als uitvaartverzorger in Breda help ik u op een persoonlijke wijze met het organiseren van de uitvaartceremonie. Met oog voor detail, objectief meedenken en met de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden zorgen we er samen voor dat u en uw naasten kunnen rouwen op een manier die bij u past.

Een uitvaartverzorger in Breda die rekening houdt met u wensen

Een uitvaart is vaak een emotionele en persoonlijke gebeurtenis. Alleen u kunt hier op een passende manier invulling aan geven. Ik ben er simpelweg om u te helpen uw wensen vorm te geven. Daarbij kan ik u van A tot Z ondersteunen maar het kan ook goed zijn voor de rouwverwerking om bepaalde zaken, zoals bijvoorbeeld het kleden en verzorgen van uw dierbare, zelf te regelen. Onthoud dat uw wensen te aller tijden bovenaan staan in het proces. Zo verzorgen we samen een waardig afscheid voor uw dierbare.

Samen in gesprek over de laatste wensen

Met het regelen van de laatste wensen van een dierbare moet u op tijd beginnen want er valt veel te regelen. Tijdens het eerste gesprek kom ik naar u toe, vooral om te luisteren naar uw wensen. Waar mogelijk geef ik u tips en adviezen en zo komen we tot een aanpak waar u zich prettig bij voelt. U kunt mij telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website benaderen. Graag loop ik tijdens het gesprek alle opties met u door, indien u zelf nog niet mocht weten hoe u de uitvaart wilt regelen.

“De integere wijze waarop jij de voorbereiding en uitvaart hebt vorm gegeven heeft veel indruk op ons gemaakt. Wij voelden ons heel vrij om eerlijk aan te geven wat de wensen waren en jij hebt ons daar heel objectief in bijgestaan zonder ook maar enige sturing van jouw kant.”

Trudy van Zijl
Lees meer referenties