logo uitvaartverzorger

Uitvaartcentrum Roosendaal

Het uitvaartcentrum in Roosendaal is gelegen aan de Rucphensebaan, naast crematorium en begraafplaats Zegesteden. Hier heeft u de gelegenheid om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Als ervaren uitvaartondernemer kan ik u helpen om dit afscheid precies zo in te vullen als past bij u en de overledene. Op die manier wordt het echt een persoonlijk afscheid wat bij draagt in de eerste stap in de verwerking van uw verlies.

logo uitvaartverzorger

Wat is er mogelijk bij het uitvaartcentrum in Roosendaal?

Voor een uitvaart moet er natuurlijk van alles geregeld worden. Naast persoonlijke en emotionele aandachtspunten zijn er ook een aantal praktische zaken bij een uitvaart waarbij u stil moet staan. Wilt u uw dierbare bijvoorbeeld thuis of bij het uitvaartcentrum in Roosendaal op laten baren?

Waarom uw dierbare thuis op laten baren?

  • Uw dierbare hoeft niet naar een uitvaartcentrum en kan ook thuis verzorgd worden.
  • U kunt ieder moment van de dag bij uw dierbare, zonder een afspraak te maken.
  • U bent thuis in uw vertrouwde omgeving.

Kiest u voor het uitvaartcentrum in Roosendaal kunt u gebruik maken van:

  • Onze opbaarkamer voor het bezoek aan uw dierbare (op afspraak).
  • Verzorging van uw dierbare in verzorgingsruimte met of zonder uw aanwezigheid.
  • Daar kan een afscheid met een kleine groep mensen plaatsvinden in een opbaarkamer, dat hoeft niet perse in een aula.
  • Naast het uitvaartcentrum is op loopafstand begraafplaats Zegestede en aula De Vier Jaargetijde. Indien gewenst kunt u met u met een loopkoets uw dierbare naar de aula begeleiden.
  • Wenst u een crematie kunt u gebruik maken van het nabijgelegen crematorium.
logo uitvaartverzorger

Wat ik voor u kan betekenen na het overlijden van een dierbare

Het begint met een telefonisch gesprek. Hierin bespreken we of u gebruik wilt maken van het uitvaartcentrum in Roosendaal of dat u uw dierbaren thuis op wilt laten baren. Ook een aantal praktische zaken komen aan bod, zoals verzorging en de kleding voor uw dierbare en de verklaring van overlijden die door de arts verstrekt moeten worden.

We maken een afspraak om de wensen verder te bespreken. Dat kan bij u thuis of op een andere locatie waar u zich het prettigst bij voelt. Luisteren en aanvoelen wat u wilt zijn bij dit gesprek mijn belangrijkste vaardigheden. Het gaat erom dat uw wensen vertaald worden naar een concreet plan van aanpak.

logo uitvaartverzorger

Serge Langestraat inschakelen voor een uitvaartcentrum bij u in Roosendaal?

Praten over hoe u de uitvaart van een geliefde wilt regelen is moeilijk, maar onvermijdelijk. Vaak moet een uitvaart onverwachts geregeld worden. Zet vandaag de eerste stap naar een waardig afscheid en neem contact met mij op. Het geeft niet als u nog niet alle antwoorden heeft. Hier werken we gaandeweg vanzelf naar toe.

“De integere wijze waarop jij de voorbereiding en uitvaart hebt vorm gegeven heeft veel indruk op ons gemaakt. Wij voelden ons heel vrij om eerlijk aan te geven wat de wensen waren en jij hebt ons daar heel objectief in bijgestaan zonder ook maar enige sturing van jouw kant.”

Trudy van Zijl
Lees meer referenties