logo uitvaartverzorger

Uitvaartcentrum Breda

De organisatie van het afscheid van een dierbare bij een uitvaartcentrum in Breda kunt u overlaten aan een professional die rekening houdt met uw wensen op deze bijzondere dag. In Breda kunnen we uw dierbare opbaren bij bijvoorbeeld Het Huis van Afscheid, gelegen aan de Tuinzigtlaan naast het crematorium en bergaafplaats Zuylen. Deze locatie is zeer geschikt voor een groene uitvaart omdat wij hier alles op hetzelfde terrein plaats kunnen laten vinden. Het crematorium of begraafplaats is op loopafstand en hier kunnen we gebruik maken van een loopkoets of elektrische rouwauto. Van de voorbereidingen van een groene uitvaart tot het inzetten van een loopkoets of elektrische rouwauto.

Uitvaartcentrum Breda

Huis van Afscheid Breda

Uitvaartcentrum Breda
uitvaartcentrum Breda
logo uitvaartverzorger

Uw mogelijkheden bij uitvaartcentrum Dela in Breda

In het uitvaartcentrum Dela aan de Tuinzichtlaan in Breda is een mooie afscheidsruimte voor 80 tot 90 personen beschikbaar, waar vrienden en familieleden op een waardige manier afscheid kunnen nemen. In het uitvaartcentrum heeft u alle gemakken onder één dak, het sluiten van de kist, de auladienst en de koffietafel. Alleen crematies vinden niet in hetzelfde gebouw plaats maar bij het crematorium Zuylen aan de overzijde.

logo uitvaartverzorger

Hoe we samen een waardig afscheid verzorgen

Van de begrafenis of crematie tot de rouwkaarten en de koffiekamer na de ceremonie. In een persoonlijk gesprek nemen we alle details door. Daarbij is het belangrijk om uw wensen helder te krijgen, zodat we kunnen zorgen voor een afscheid op maat. In het eerste gesprek plannen we de ceremonie, bezoeken en drukwerk. Kort samengevat maken we de planning. De inhoudelijke zaken zoals muziek, een fotopresentatie en sprekers vindt plaats in een vervolggesprek.

logo uitvaartverzorger

Rouwen, herinneren en samen zijn, alles goed geregeld bij een rouwcentrum in Breda

In de aula van het rouwcentrum Dela Breda bepaalt u zelf hoe de ceremonie of de herdenking eruit komt te zien.Van een ceremonie voor iedereen die zijn of haar respect wil betuigen, tot een intiem afscheid voor de naaste familie in een opbaarkamer. Na een overlijden moeten er veel zaken geregeld worden van drukwerk tot vervoer. In de periode na een overlijden is het fijn dat ik u met mijn ervaring, kennis en kunde kan ondersteunen bij het plannen van de ceremonie van uw dierbare.

Desgewenst regel ik daarom alles voor u bij u thuis, in het uitvaartcentrum Dela in Breda of bij het Huis van Afscheid. Zo heeft u de tijd en de ruimte om te rouwen, te herinneren en samen te zijn op de manier die voor u het beste is u prettig vindt.

logo uitvaartverzorger

Van telefonisch contact tot een persoonlijke afspraak

Het eerste contact is meestal telefonisch. Tijdens dit gesprek bespreken we een aantal basiselementen. Wordt het een begrafenis of een crematie? Wilt u uw dierbare thuis op laten baren of in een uitvaartcentrum in Breda. Wilt u de ceremonie of de condoleance in het crematorium, kerk, het uitvaartcentrum of een externe locatie plaats laten vinden?