logo uitvaartverzorger

Uitvaart Bergen op Zoom

Wilt u weten welke zaken u zelf al kunt regelen voor de uitvaart van een dierbare in Bergen op Zoom? De checklist op deze pagina helpt u bij het regelen van essentiële zaken. Als u verdere hulp zoek bij het regelen van de uitvaart of meer informatie wilt over de zaken die u zelf al op kunt pakken, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

logo uitvaartverzorger

Uitvaart in Bergen op zoom: wat wilt u zelf regelen?

Als u dat wilt kan ik de uitvaart van A tot Z regelen maar zeker als u goed bekend bent in Bergen op Zoom wilt u bijvoorbeeld de locatie wellicht zelf regelen. Het kan ook goed voelen om sommige persoonlijke zaken zelf te regelen. Denk daarbij aan:

  • Het kleden/verzorgen van de overledene
  • Begeleiden van de overleden op een baar in en uit de kerk of Aula
  • Het regelen van het condoleanceadres voor na de uitvaart

Alle suggesties of wensen met betrekking tot de uitvaart, of de locatie in Bergen op Zoom en omstreken, zijn die natuurlijk bespreekbaar tijdens een persoonlijke kennismaking. Het gaat om de wensen van u en uw dierbare te verwezenlijken.

logo uitvaartverzorger

Een uitvaart in Bergen op Zoom

Een waardig afscheid op een manier die past bij uw persoonlijke waarden is een belangrijke stap in het rouwproces. Hier help ik u graag mee. Daarom nodig ik u uit om contact op te nemen en een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek waarin we deze wensen kunnen bespreken. Zijn de wensen voor de uitvaart nog niet bekend, dan denk ik graag met u mee. Dit gesprek kan bij u thuis plaatsvinden of, in overleg, op een andere locatie waar u zich op uw gemak voelt.

“De integere wijze waarop jij de voorbereiding en uitvaart hebt vorm gegeven heeft veel indruk op ons gemaakt. Wij voelden ons heel vrij om eerlijk aan te geven wat de wensen waren en jij hebt ons daar heel objectief in bijgestaan zonder ook maar enige sturing van jouw kant.”

Trudy van Zijl
Lees meer referenties