logo uitvaartverzorger

Uitvaartzorg Bergen op Zoom

Goede uitvaartzorg in Bergen op Zoom biedt u de ruimte om het verlies van een dierbare te verwerken op een manier die bij u past. Na het verlies van een familielid een vriend of vriendin of een ander die u aan het hart gaat komt altijd onverwacht en zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Zeker wanneer u ook de begrafenis of crematie moet regelen. Als zelfstandig uitvaartondernemer bied ik u daarom graag de uitvaartzorg in Bergen op Zoom die aansluit bij u wensen. Alles is bespreekbaar en bijna niets is onmogelijk.

logo uitvaartverzorger

Persoonlijke benadering bij uitvaartzorg in Bergen op Zoom

Bij de uitvaartzorg komt een hoop kijken en dan is het prettig wanneer iemand u houvast kan bieden bij het regelen van belangrijke zaken. In een persoonlijk gesprek ga ik met u aan tafel zitten. Mijn belangrijkste taak is om te luisteren naar uw wensen en deze samen met u te verwezenlijken.

logo uitvaartverzorger

Uitvaarzorg bergen op zoom: een praktische aanpak voor een respectvol afscheid

Het verlies van een dierbare brengt vaak emoties met zich mee. Voor het plannen van een gepast afscheid moeten er diverse praktische zaken geregeld worden. Deze zaken zou ik samen met u kunnen plannen, zodat er ruimte is om afscheid te nemen van uw dierbare. Bij een overlijden mag u mij dan ook 24 uur per dag bellen. We plannen dan zo snel mogelijk een persoonlijke afspraak in waarin we bespreken hoe we het afscheid op een persoonlijke manier kunnen regelen.

“De integere wijze waarop jij de voorbereiding en uitvaart hebt vorm gegeven heeft veel indruk op ons gemaakt. Wij voelden ons heel vrij om eerlijk aan te geven wat de wensen waren en jij hebt ons daar heel objectief in bijgestaan zonder ook maar enige sturing van jouw kant.”

Trudy van Zijl
Lees meer referenties