Over Serge

Uitvaartverzorger Breda

uitvaartverzorger Serge

Mijn naam is Serge Langestraat. Voor ik zelfstandig uitvaart-/begrafenisondernemer werd, heb ik bij diverse (middel)grote uitvaartondernemingen in Breda, Bergen op Zoom en Roosendaal praktijkervaring opgedaan met alle facetten van de uitvaartbranche. Daardoor heb ik aan een half woord genoeg. Ook leerde ik snel te anticiperen op onvoorziene situaties.

Normaal gesproken heb je iemand bij een overlijden weinig meer te bieden dan goedbedoelde, troostende woorden. Het mooie aan mijn werk is dat ik echt iets kan betekenen in een moeilijke tijd. Dat doe ik door samen met de nabestaanden een waardig afscheid te verzorgen dat past bij de persoon van wie u afscheid moet nemen.

De vraag wie ik ben is dus veel minder belangrijk dan de vraag wie u bent en wie uw dierbare was. Het gaat om afscheid nemen op uw manier. Ik zorg er alleen voor dat alles verloopt zoals u dat wilt.

Mijn kracht als uitvaartverzorger zit in persoonlijk contact en korte lijnen. Dat betekent dat ik niet in heel Nederland werkzaam kan zijn. Zoekt u een uitvaartverzorger in Breda en omstreken? Dan sta ik (24 uur per dag) voor u klaar. Bij twijfel over mijn werkgebied kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen.

Ik kan me voorstellen dat u benieuwd bent naar de ervaringen van andere. Deze kunt u teruglezen op mijn referentie pagina.

Heeft u andere vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik help u graag.