logo uitvaartverzorger

Uitvaartverzorging Bergen op Zoom

Een gedeelte van de uitvaartverzorging kan plaats vinden bij u thuis en andere onderdelen vinden plaats in een uitvaartcentrum, aula of crematorium in bergen op zoom. Iedere uitvaart is persoonlijk maar voor ieder afscheid moeten ook essentiële zaken geregeld worden. Ik kan u bij alle aspecten van de uitvaartverzorging bijstaan en ga graag met u in gesprek over hoe wij de laatste wensen van uw dierbare in Bergen op Zoom zo goed mogelijk vorm kunnen geven. Want een persoonlijk afscheid is een belangrijke stap in de rouwverwerking.

logo uitvaartverzorger

Het belang van persoonlijke uitvaartverzorging voor uw dierbare in Bergen op Zoom

Het is belangrijk dat u afscheid neemt van uw dierbare op een manier die bij u past. Het heengaan van een dierbare is vaak een moeilijke periode en het gevoel van verlies verwerken heeft tijd nodig. De eerste stap in dit verwerkingsproces is een persoonlijk afscheid. De wensen van uw dierbare moeten daarin reflecteren want een mooi afscheid kan bijdragen aan een goede rouwverwerking. Met mijn hulp kunt u zich concentreren op het afscheid nemen, in de wetenschap dat de uitvaart tot in de puntjes wordt geregeld.

logo uitvaartverzorger

Een persoonlijke benadering begint bij het eerste contact

Vanaf het eerste moment moet de benadering persoonlijk zijn, daar ben ik van overtuigd. Uitvaartverzorging is een belangrijk proces waarbij ik zoveel mogelijk rekening wil houden met uw wensen. Tijdens een eerste gesprek nemen we de opties uitgebreid door en nemen we uw wensen mee in het plan van aanpak voor de uitvaartverzorging. Denk daarbij aan het rouwcentrum in Bergen op Zoom maar ook aan details zoals de kleding voor de overledene.

“De integere wijze waarop jij de voorbereiding en uitvaart hebt vorm gegeven heeft veel indruk op ons gemaakt. Wij voelden ons heel vrij om eerlijk aan te geven wat de wensen waren en jij hebt ons daar heel objectief in bijgestaan zonder ook maar enige sturing van jouw kant.”

Trudy van Zijl
Lees meer referenties