Uitvaartverzorger – De laatste wensen bespreken

Laat mij de zorgen dragen, zodat jij de ruimte hebt voor rouw en herinnering. Mijn toewijding is om jou te begeleiden met respect, begrip en een warm hart in deze moeilijke tijd. Het is begrijpelijk dat u bij sommige dingen niet stil staat als u iemand van uw dierbaren bent verloren. Ik denk graag met u mee in een persoonlijk gesprek maar bied u ook al graag wat handvatten. Bekijk hieronder een aantal punten waar u aan moet denken als u te maken krijgt met een overlijden.

U mag bij een overlijden 24/7 contact met mij opnemen via  06 80 16 87 02. 

Of bekijk hier de contact pagina

logo uitvaartverzorger

Uitvaartverzorger Breda

Als uitvaartverzorger in Breda help ik u op een persoonlijke wijze met het organiseren van de uitvaartceremonie. Met oog voor detail, objectief meedenken en met de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden zorgen we er samen voor dat u en uw naasten kunnen rouwen op een manier die bij u past.

logo uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger in Breda die rekening houdt met u wensen

Een uitvaart is vaak een emotionele en persoonlijke gebeurtenis. Alleen u kunt hier op een passende manier invulling aan geven. Als uitvaartverzorger ben ik er om u te helpen uw wensen vorm te geven. Daarbij kan ik u van A tot Z ondersteunen maar het kan ook goed zijn voor de rouwverwerking om bepaalde zaken, zoals bijvoorbeeld het kleden en verzorgen van uw dierbare, zelf te regelen. Onthoud dat uw wensen te aller tijden bovenaan staan in het proces. Zo verzorgen we samen een waardig afscheid voor uw dierbare.

logo uitvaartverzorger

In gesprek met een uitvaartverzorger om de laatste wensen te bespreken

Met het regelen van de laatste wensen van een dierbare moet u op tijd beginnen want er valt veel te regelen. Tijdens het eerste gesprek kom ik naar u toe, vooral om te luisteren naar uw wensen. Waar mogelijk geef ik u tips en adviezen en zo komen we tot een aanpak waar u zich prettig bij voelt. U kunt mij telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website benaderen. Graag loop ik tijdens het gesprek alle opties met u door, indien u zelf nog niet mocht weten hoe u de uitvaart wilt regelen.

Marijke Brood
2023-05-25
Erg aangename persoonlijke benadering. Heel efficiënt, snel en correct geregeld. Al bij al enorm tevreden over de zorg en aandacht!
Michel Boudewijns
2023-02-02
Serge in twee woorden: ontzorgen en persoonlijk. In een moeilijke tijd, na het overlijden van onze moeder, heeft Serge ons begeleid in aanloop naar de uitvaart. Serge is rustig, persoonlijk, komt met goede suggesties en staat open voor opties die door ons werden aangedragen. Binnen de mogelijkheden zal Serge ze proberen te regelen. Ook de mensen waarmee Serge samenwerkt zijn allen zeer betrokken en professioneel. De verzorging van onze moeder, de rit naar het Huis van Afscheid, de visagiste en Jolanda, die tijdens de uitvaartdienst sprak, en Serge’s persoonlijke aanpak maakten dat we, ondanks de trieste omstandigheid, met een goed en mooi gevoel terugkijken naar de week van het overlijden tot en met de uitvaart. Arno, Monique en Michel Boudewijns
Saskia Kievith
2023-01-22
Vrijdag een mooi liefdevolle afscheid van een bijzondere dame, geliefd bij vele collega’s, vrijwilligers en dierbare vrienden dit alles was niet mogelijk geweest door de zeer persoonlijk betrokken inzet van Serge mede door hem kunnen wij de dierbare herinneringen voor altijd mee dragen in ons hart, bedankt nogmaals Serge xxx
Jolanda Kint-Verstraeten
2022-10-07
Samenwerken met Serge is fijn. Hij is puur, betrokken en heeft een hele menselijke aanpak bij nabestaanden. Maakt verbinding die aansluit bij de behoefte op dat moment.
Danielle Geleijns
2022-10-03
Serge zorgt voor een passende begeleiding voor zowel familie als in ons geval ook betrokkenen vanuit de organisatie/woongroep. Hij is erg betrokken en in de week tot de uitvaart zijn de lijntjes qua communicatie kort geweest wat heeft gezorgd voor een fijne samenwerking om alles goed te laten verlopen. Waar nodig werd er meteen geschakeld om te zorgen voor het beste. We zijn dan ook als organisatie en ikzelf als persoon erg tevreden over de manier waarop we betrokken zijn geweest.
Ilona Petitjean
2022-10-01
Zoek je iemand na het overlijden van u dierbaren met iemand met een hart voor de gene die overleden is en voor jullie als naast bestaande. Die alles regelt precies zo als jullie het allemaal willen hebben en overal een oplossing voor heeft. Echt het gevoel hebben dat er iemand naast je staat die naar je luister en heel menselijk is het gevoel van vertrouwen geeft Dan raad ik Serge Langestraat met 100% aan. Dan zullen jullie een mooi en waardig afscheid krijgen. Wat ik uit eigen ervaring kan zeggen en dat ik het goed heb af kunnen sluiten en er vrede mee heb. Dit verdrietig proces meerdere keren mee gemaakt. Maar al deze keren blij dat Serge er naast stond. Na die week regelen kom het rouwproces en ook daar zal Serge nog even in beeld blijven. Dus gun je eigen hier het aller beste in want je kun maar 1x afscheid nemen en neem dan ook Serge de beste om het samen zo goed en mooi mogelijk te doen!