logo uitvaartverzorger

Uitvaartcentrum Etten-Leur

Bij het verzorgen van de ceremonie in een uitvaartcentrum in Etten-Leur of de nabije omgeving kan ik u helpen bij het regelen van alle praktische en persoonlijke zaken. Bij een uitvaart komt heel wat kijken en dat in een periode dat u wel wat anders aan uw hoofd heeft. Van het regelen van een uitvaartcentrum in Etten-Leur tot het verzorgen van de condoleance na de uitvaart kan ik u ondersteunen.

logo uitvaartverzorger

Een uitvaartcentrum of een ceremonie bij u thuis in Etten-Leur?

U heeft verschillende mogelijkheden met betrekking tot de opbaring, uitvaart en condoleance. Welke locatie het meest geschikt is hangt af van uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden bij een rouwcentrum. Een uitvaart bij u thuis in Etten-Leur is erg persoonlijk en bij een uitvaartcentrum vindt alles op een andere locatie plaats. Kiest u voor een rouwcentrum dan kunt u voor de verzorging kleding meegeven en persoonlijke spullen voor tijdens de opbaring in de rouwkamer. Denk hierbij aan een schilderij of iets anders wat de overledene dierbaar was.

logo uitvaartverzorger

Hulp bij het maken van moeilijke keuzes

Wellicht heeft u al nagedacht over de wensen voor de uitvaart van uw dierbare. En wellicht zijn er zaken waar u nog helemaal niet aan gedacht heeft. Het belangrijkste is dat u zich comfortabel voelt bij de keuzes die voor u liggen. Daar help ik u graag bij door u meer duidelijkheid te geven en de verschillende opties uit te leggen. Neem vandaag nog contact op om een persoonlijke afspraak bij u thuis, of op een andere locatie, in te plannen.

“De integere wijze waarop jij de voorbereiding en uitvaart hebt vorm gegeven heeft veel indruk op ons gemaakt. Wij voelden ons heel vrij om eerlijk aan te geven wat de wensen waren en jij hebt ons daar heel objectief in bijgestaan zonder ook maar enige sturing van jouw kant.”

Trudy van Zijl
Lees meer referenties