logo uitvaartverzorger

Begrafenisondernemer Roosendaal

Als begrafenisondernemer in de omgeving van Roosendaal kan ik u waar nodig mijn advies geven. Verder zal ik u ondersteunen op de manier die past bij uw wensen. Het gaat immers om het afscheid van een dierbare en daar wilt u zich zoveel mogelijk op kunnen richten, afscheid nemen.

logo uitvaartverzorger

Een persoonlijke aanpak van mij als begrafenisondernemer in Roosendaal

Hoe een begrafenisondernemer te werk gaat is voor veel mensen grotendeels onbekend. Wellicht vraagt u zich af hoe dit in zijn werk gaat.

Een uitvaart begint niet met contact met de begrafenisondernemer in Roosendaal maar eerst neemt u contact op met uw huisarts of met de huisartsenpost. Er moet namelijk eerst een arts langskomen die het overlijden officieel vaststelt. Aansluitend neemt u met mij telefonisch contact op. Tijdens dit gesprek bespreken we of u de opbaring thuis of in een rouwcentrum plaats wilt laten vinden.

Daarna maken we een persoonlijke afspraak bij u thuis of, in overleg, op een andere locatie. Tijdens deze afspraak nemen we praktische zaken door zoals de soort ceremonie, wordt het een begrafenis of een crematie? Hoeveel mensen wilt u uitnodigen voor de ceremonie en/of condoleance? Samen geven we deze en andere vragen een praktische en persoonlijke invulling.

logo uitvaartverzorger

Alle opties doornemen tijdens een persoonlijk contactmoment

Een overlijden komt vaak onverwachts. Dan is het heel begrijpelijk dat u niet weet waar u aan toe bent, wat u moet doen of wat u kunt verwachten van een begrafenisondernemer in Roosendaal. Dat is geen probleem. Tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis of op een andere locatie, leg ik u graag alle opties voor. Maak vrijblijvend een afspraak door te bellen, een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen.

“De integere wijze waarop jij de voorbereiding en uitvaart hebt vorm gegeven heeft veel indruk op ons gemaakt. Wij voelden ons heel vrij om eerlijk aan te geven wat de wensen waren en jij hebt ons daar heel objectief in bijgestaan zonder ook maar enige sturing van jouw kant.”

Trudy van Zijl
Lees meer referenties