logo uitvaartverzorger

Begrafenisondernemer Bergen op Zoom

In de regio Bergen op Zoom sta ik als begrafenisondernemer nabestaanden en families bij in het plannen en regelen van de uitvaart.

Ik werk geheel zelfstandig als begrafenisondernemer en kan daarom alle details voor u regelen bij het uitvaartcentrum in Bergen op Zoom. Het is ook mogelijk om een uitvaart bij u thuis te laten verzorgen. Waar het om gaat is dat het afscheid verzorgd wordt op een wijze waar u zich allen goed bij voelt.

logo uitvaartverzorger

Mijn kracht als begrafenisondernemer in Bergen op Zoom en omstreken

Dankzij mijn ervaring als begrafenisondernemer in Bergen op Zoom en omstreken weet ik dat een persoonlijke benadering en de mogelijkheid om snel te schakelen van groot belang kan zijn bij het regelen van een uitvaart. Een overlijden komt vaak onverwacht. Om persoonlijk contact te garanderen en u op alle fronten te kunnen ondersteunen is mijn werkveld als begrafenisondernemer daarom beperkt tot Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda en alle omliggende plaatsen. In deze regio sta ik 24 uur per dag voor u klaar bij het overlijden van een dierbare.

logo uitvaartverzorger

Alles is mogelijk met een zelfstandig begrafenisondernemer

Omdat ik niet gebonden ben aan een bepaalde instantie of organisatie kan ik een uitvaart op iedere manier invulling geven die u wilt en de mate van ondersteuning bieden die u nodig heeft. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden door en ontvangt u snel een onderbouwde begroting zodat u weet waar u aan toe bent. Natuurlijk bent u altijd vrij om te kiezen of u mij in wilt schakelen als begrafenisondernemer in Bergen op Zoom. Twijfelt u of u binnen mijn werkgebied valt? Neem dan vooral even contact op voor meer informatie.

“De integere wijze waarop jij de voorbereiding en uitvaart hebt vorm gegeven heeft veel indruk op ons gemaakt. Wij voelden ons heel vrij om eerlijk aan te geven wat de wensen waren en jij hebt ons daar heel objectief in bijgestaan zonder ook maar enige sturing van jouw kant.”

Trudy van Zijl
Lees meer referenties